Mline Slowmotion matrassen

Het dagelijks leven wordt steeds intensiever: hard werken, intensief sporten, zorg voor familie, door de week en in het weekend. Hierdoor slapen we korter en verlangen we steeds meer van ons lichaam. Om overdag maximaal te presteren en toch te kunnen genieten van het leven, moet u de relatief korte nachtrust gebruiken om goed te herstellen. Een goede nachtrust geeft u de energie om overdag beter te bewegen.

M line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel (iSM-Gel). Dit visco-elastisch M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens uw slaap.

De matrassen van mline hoeven niet gedraaid te worden. De type III en IV zijn beide 22cm dik.  Deze matrassen geven iets minder comfort als de Slowmotion V en VI (26cm dik). Oorzaak: type V en VI hebben onder het visco elastisch schuim een comfortabele pocketveren laag. Of u nu wat zwaarder bent of juist helemaal niet, door de pocketveer biedt het u zeker meer comfort.
De type III en V (dus de oneven nrs.) zijn zachter dan de type IV en VI.  Normaal is het bij bijv. Pullman of Auping dat als u wat zwaarder bent u de steviger matras dient te kiezen. Bij Mline is dit niet noodzakelijk.  Als u zachter wil liggen is het geen enkel probleem de zachtere matras te kiezen. Heeft u altijd een waterbed gehad, maar wenst u naar normale matrassen over te gaan, is waarschijnlijk de Slowmotion V ook wat comfortabeler voor u.  Mocht u van een waterbed afkomen, kunnen we eventueel helpen uw waterbed leeg te halen.
Stel dat u een verkeerde matraskeuze heeft gemaakt, bieden wij u een omruilgarantie van 100 dagen (informeer naar de voorwaarden).

M Line Slowmotion 6 

Meer informatie 


1-pers. of 2-persoons met of zonder inkeping voor verstelbaar. 

M Line gezondheidskussens
 

                         Meer informatie 

Mline matrassen zijn nergens goedkoper als bij de Bedweter en Slaapmaker